Min Træner

Min Træner tilbyder hjælp til vægttab

Træt af slankekure, der ikke virker? Lad Min Træner hjælpe dig!

Gennem vores mange forløb både fysisk, online og i bootcamps har Min Træner hjulpet utallige klienter med sunde og effektive vægttab i både Odense, Svendborg, Nyborg samt resten af Danmark.

Søger du også hjælp til vægttab? Så hjælper vi også dig!

Hvis du ønsker at tackle genstridigt mavefedt, graviditetskilo eller bare vil tabe nogle ekstra kilo, så yder Min Træner hjælp til vægttab. Vores primære fokus er at tilbyde en kostvejledning, der er skræddersyet til dig og din livsstil, kombineret med en personligt tilpasset træningsplan. Vores tilgang omhandler ikke kun vægten, men også det mentale aspekt af at ændre adfærd, så du i sidste ende opnår det selvbillede, du ønsker. Hos os er der ingen quickfixes og hurtige slankekure, men kun gode vaner. Det, mener vi, giver et sundt og vedvarende vægttab.

Vores mål er at få dig til at føle dig godt tilpas i dit eget spejlbillede.

​Hvad får jeg ud af det?​

Støtte og motivation frem til dit mål

Lavere fedtprocent​

En sund tilgang til dit spejlbillede

En gladere udgave af dig selv

Sundere livsstil

Med et forløb hos Min Træner får du:

  • ​Støtte og motivation frem til dit mål
  • ​Lavere fedtprocent
  • ​En sund tilgang til dit spejlbillede
  • ​En gladere udgave af dig selv
  • ​Sundere livsstil

Få hjælp til vægttab - kontakt Min Træner i dag

Ønsker du at tage skridtet og få professionel hjælp til vægttab? Så tøv ikke med at kontakte Min Træner i dag, så hjælper vi dig godt i gang med dit nye, gladere og sundere jeg.

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi blandt andet tager en snak om netop dine vægttabsmål. Sammen med enten Leyla eller Simon vil I udarbejde en skræddersyet plan baseret på din aktuelle livssituation og økonomi, så du kan tabe dig og nå dine drømme om en sundere krop.

Mette Bundgaard

Simon kan varmt anbefales fra mig! Er ikke engang helt færdig med mit forløb, hvor mit primære mål har været vægttab, har stadig et par uger tilbage, men har allerede tabt mig næsten 10 kg, samt næsten 40 cm fordelt på hele kroppen.Simon formår at gøre hver træning interessant, og får den indrettet efter hvad for et humør jeg er i, samt hvad min krop kan og vil. Døjer med mange skader, men Simon gør det muligt for mig at gennemføre alle træninger.

Jeg havde mangel på motivation før, det har jeg helt sikkert ikke længere. Tak!​

Daniel Meier Gleesborg

Fantastisk oplevelse at have Simon som træner. I mit forløb (vægttab), har han været virkelig god til at få fælles træningerne til at fungere for mig. Han bruger tid på at finde ud af hvordan jeg skal presses og får samtidigt fulgt op kostplan og rettet denne til.

Fra start var der en god forventning afstemnings samtale. Herunder hvad det er man kan forvente af ham og hvad man skal gøre selv. Han har aldrig lagt skjul på at det var kosten og træning sekundær der vil hjælpe mig.

Alt i alt har det for mig været en fantastisk personlig træner og jeg regner bestemt med at forlænge.

Kanyalak Phithakkiat

Jeg har haft et forløb på 8 uger med Simon, det har været et helt fantastisk forløb. Det er det vildeste jeg har gjort for mig selv. Simon er en mega fed træner, som lytter og er nysgerrig på ens personlig udvikling. Han holder en ansvarlig for at nå sine mål, og kommer med konstruktiv kritik hvis det ikke lykkedes. Simon er yderste kompetent og er meget professionel i hans håndtering af hele forløbet. Jeg vil helt klart anbefale det til alle jeg kender

Dean Veggerby Overgaard

Fik et 8 ugers forløb i gave og har ikke fortrudt. Simon fik lavet er program og kostplan som gjorde at jeg kunne se mig selv i det. Samt forsætte endt forløb. Af forskellige årsager havde jeg ikke overskud til både at ændre træningsvaner og kost samtidig, men selvom jeg kun har haft fokus på træningen er jeg stadig gået en størrelse ned i buks, så glæder mig til at se endnu flere ændringer når kost kommer med.


Simon er en rigtig dygtig personlig træner med tryk på personlig..

Josephine Naomi Christoffersen

Udover at være et enormt behageligt menneske er Simon en utrolig kompetent træner. I træningssessionerne er han motiverende, og man bliver altid presset til sit yderste. Efter en session er det garanteret, at man har lært noget nyt: Træningsprincipper, øvelser eller variationer af gamle øvelser. Som ung kvinde er det desuden rart, at have Simon med i rummene med de lidt større vægte, så man også føler sig tryg med at løfte i samme lokale som de store (lidt larmende) muskelbundter. Generelt skaber Simon en grundig forståelse af, hvad man laver og hvorfor. Det klæder en godt på, til når man skal træne selv igen. Jeg vil klart anbefale Simon, hvis man overvejer et personligt træningsforløb.

Min Træner

Book din samtale her

Book Min Træner til en gratis og uforpligtende samtale, som indeholder behovsanalyse, screening og anbefaling.

Ring eller book samtalen nedenfor, så vender vi tilbage til dig inden for 6 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Min Træner

Munkebjergvænget 62, 5230 Odense M

Klik her for rutevejledning

CVR: 43928902

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 23 53 61

E-mail: mintraener@gmail.com

Telefontider

Mandag - fredag: 05.00 - 21.00

Lørdag og søndag efter aftale.