Min Træner

Min Træner tilbyder professionel kostvejledning

Få din egen personlige kostvejleder

Hos Min Træner har vi hjulpet mange klienter med kostvejledning i både Odense, Svendborg og Nyborg, men gennem vores mange online forløb hjælper vi folk fra hele Danmark med at opnå deres mål.

Lad os også hjælpe dig!

Alle vores forløb indeholder udover personlig træning også kostvejledning og en personligt tilpasset kostplan. Kosten er en vigtig grundsten i en livsstilsændring. Den kan sammensættes på mange forskellige måder alt efter, hvad du ønsker at opnå. Ønsker du for eksempel et vægttab? At øge muskelmasse? Eller noget helt tredje?

Vi hjælper dig

Vi brænder for at hjælpe dig til at nå dine mål og ønsker, så du lever i den krop, du drømmer om.

Gode pakkeløsninger med mulighed for afdragsordning

Uanset om vi ses fysisk 1:1, i hold eller online, så er vi klar med en tilpasset løsning til dig.

Ny livsstil

Vi tilpasser processen præcist til dig og dine behov, så du kommer i mål og samtidig føler dig tryg og motiveret frem til din nye livsstil.

Det handler nemlig ikke bare om at spise mindre og bevæge sig mere. Med en professionelt udarbejdet kostplan og personlig kostvejledning tager vi udgangspunkt i dig og din situation. Vi gør det samtidig nemt for dig at holde din nye livsstil i en travl hverdag. Derudover har vi løbende opfølgninger på din proces – både når det gælder kost og træning.

Kontakt Min Træner for en snak om kostvejledning

Har du lyst til at høre mere om vores kostvejledning, og om hvordan du i kombination med et skræddersyet træningsforløb kan opnå det vægttab eller den krop, du ønsker? Så kontakt Min Træner i dag.

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende samtale om netop dine drømme, og sammen med enten Leyla eller Simon lægger I en plan baseret på din aktuelle livssituation og økonomi.

Mette Bundgaard

Simon kan varmt anbefales fra mig! Er ikke engang helt færdig med mit forløb, hvor mit primære mål har været vægttab, har stadig et par uger tilbage, men har allerede tabt mig næsten 10 kg, samt næsten 40 cm fordelt på hele kroppen.Simon formår at gøre hver træning interessant, og får den indrettet efter hvad for et humør jeg er i, samt hvad min krop kan og vil. Døjer med mange skader, men Simon gør det muligt for mig at gennemføre alle træninger.

Jeg havde mangel på motivation før, det har jeg helt sikkert ikke længere. Tak!​

Daniel Meier Gleesborg

Fantastisk oplevelse at have Simon som træner. I mit forløb (vægttab), har han været virkelig god til at få fælles træningerne til at fungere for mig. Han bruger tid på at finde ud af hvordan jeg skal presses og får samtidigt fulgt op kostplan og rettet denne til.

Fra start var der en god forventning afstemnings samtale. Herunder hvad det er man kan forvente af ham og hvad man skal gøre selv. Han har aldrig lagt skjul på at det var kosten og træning sekundær der vil hjælpe mig.

Alt i alt har det for mig været en fantastisk personlig træner og jeg regner bestemt med at forlænge.

Kanyalak Phithakkiat

Jeg har haft et forløb på 8 uger med Simon, det har været et helt fantastisk forløb. Det er det vildeste jeg har gjort for mig selv. Simon er en mega fed træner, som lytter og er nysgerrig på ens personlig udvikling. Han holder en ansvarlig for at nå sine mål, og kommer med konstruktiv kritik hvis det ikke lykkedes. Simon er yderste kompetent og er meget professionel i hans håndtering af hele forløbet. Jeg vil helt klart anbefale det til alle jeg kender

Dean Veggerby Overgaard

Fik et 8 ugers forløb i gave og har ikke fortrudt. Simon fik lavet er program og kostplan som gjorde at jeg kunne se mig selv i det. Samt forsætte endt forløb. Af forskellige årsager havde jeg ikke overskud til både at ændre træningsvaner og kost samtidig, men selvom jeg kun har haft fokus på træningen er jeg stadig gået en størrelse ned i buks, så glæder mig til at se endnu flere ændringer når kost kommer med.


Simon er en rigtig dygtig personlig træner med tryk på personlig..

Josephine Naomi Christoffersen

Udover at være et enormt behageligt menneske er Simon en utrolig kompetent træner. I træningssessionerne er han motiverende, og man bliver altid presset til sit yderste. Efter en session er det garanteret, at man har lært noget nyt: Træningsprincipper, øvelser eller variationer af gamle øvelser. Som ung kvinde er det desuden rart, at have Simon med i rummene med de lidt større vægte, så man også føler sig tryg med at løfte i samme lokale som de store (lidt larmende) muskelbundter. Generelt skaber Simon en grundig forståelse af, hvad man laver og hvorfor. Det klæder en godt på, til når man skal træne selv igen. Jeg vil klart anbefale Simon, hvis man overvejer et personligt træningsforløb.

Min Træner

Book din samtale her

Book Min Træner til en gratis og uforpligtende samtale, som indeholder behovsanalyse, screening og anbefaling.

Ring eller book samtalen nedenfor, så vender vi tilbage til dig inden for 6 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Min Træner

Munkebjergvænget 62, 5230 Odense M

Klik her for rutevejledning

CVR: 43928902

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 23 53 61

E-mail: mintraener@gmail.com

Telefontider

Mandag - fredag: 05.00 - 21.00

Lørdag og søndag efter aftale.