Min Træner

Coaching​

Opnå dit fulde potentiale med vane- og adfærdscoaching

Har du nogensinde følt, at dårlige vaner står i vejen for dine mål? Ønsker du at opbygge sunde og produktive vaner, der vil føre dig til succes? Så er vane- og adfærdscoaching løsningen for dig!

Vane- og adfærdscoaching er den ultimative nøgle til at bryde igennem begrænsninger og skabe vedvarende positive forandringer i dit liv. Glem alt om forgæves viljestyrke og utallige mislykkede forsøg på at ændre dig selv. Med en dygtig coach ved din side vil du opdage den kraftfulde videnskab bag vanedannelse og adfærdsændring.

Vores erfarne og engagerede coaches arbejder med dig på individuel basis, så du kan forstå de underliggende årsager til dine uhensigtsmæssige vaner og adfærdsmønstre. Ved at tage udgangspunkt i dine unikke behov og mål vil vi skræddersy en skræddersyet plan, der vil guide dig mod succes.

Vane- og adfærdscoaching giver dig ikke kun den nødvendige indsigt, men også de praktiske værktøjer til at implementere positive forandringer i dit daglige liv. Vi hjælper dig med at identificere de triggere, der udløser dine dårlige vaner, og giver dig metoder til at erstatte dem med sunde alternativer.​

Vi hjælper dig

Vi brænder for at hjælpe dig til at nå dine mål og ønsker, så du lever i den krop, du drømmer om.

Gode pakkeløsninger med mulighed for afdragsordning

Uanset om vi ses fysisk 1:1, i hold eller online, så er vi klar med en tilpasset løsning til dig.

Ny livsstil

Vi tilpasser processen præcist til dig og dine behov, så du kommer i mål og samtidig føler dig tryg og motiveret frem til din nye livsstil.

Mette Bundgaard

Simon kan varmt anbefales fra mig! Er ikke engang helt færdig med mit forløb, hvor mit primære mål har været vægttab, har stadig et par uger tilbage, men har allerede tabt mig næsten 10 kg, samt næsten 40 cm fordelt på hele kroppen.Simon formår at gøre hver træning interessant, og får den indrettet efter hvad for et humør jeg er i, samt hvad min krop kan og vil. Døjer med mange skader, men Simon gør det muligt for mig at gennemføre alle træninger.

Jeg havde mangel på motivation før, det har jeg helt sikkert ikke længere. Tak!​

Daniel Meier Gleesborg

Fantastisk oplevelse at have Simon som træner. I mit forløb (vægttab), har han været virkelig god til at få fælles træningerne til at fungere for mig. Han bruger tid på at finde ud af hvordan jeg skal presses og får samtidigt fulgt op kostplan og rettet denne til.

Fra start var der en god forventning afstemnings samtale. Herunder hvad det er man kan forvente af ham og hvad man skal gøre selv. Han har aldrig lagt skjul på at det var kosten og træning sekundær der vil hjælpe mig.

Alt i alt har det for mig været en fantastisk personlig træner og jeg regner bestemt med at forlænge.

Kanyalak Phithakkiat

Jeg har haft et forløb på 8 uger med Simon, det har været et helt fantastisk forløb. Det er det vildeste jeg har gjort for mig selv. Simon er en mega fed træner, som lytter og er nysgerrig på ens personlig udvikling. Han holder en ansvarlig for at nå sine mål, og kommer med konstruktiv kritik hvis det ikke lykkedes. Simon er yderste kompetent og er meget professionel i hans håndtering af hele forløbet. Jeg vil helt klart anbefale det til alle jeg kender

Dean Veggerby Overgaard

Fik et 8 ugers forløb i gave og har ikke fortrudt. Simon fik lavet er program og kostplan som gjorde at jeg kunne se mig selv i det. Samt forsætte endt forløb. Af forskellige årsager havde jeg ikke overskud til både at ændre træningsvaner og kost samtidig, men selvom jeg kun har haft fokus på træningen er jeg stadig gået en størrelse ned i buks, så glæder mig til at se endnu flere ændringer når kost kommer med.


Simon er en rigtig dygtig personlig træner med tryk på personlig..

Josephine Naomi Christoffersen

Udover at være et enormt behageligt menneske er Simon en utrolig kompetent træner. I træningssessionerne er han motiverende, og man bliver altid presset til sit yderste. Efter en session er det garanteret, at man har lært noget nyt: Træningsprincipper, øvelser eller variationer af gamle øvelser. Som ung kvinde er det desuden rart, at have Simon med i rummene med de lidt større vægte, så man også føler sig tryg med at løfte i samme lokale som de store (lidt larmende) muskelbundter. Generelt skaber Simon en grundig forståelse af, hvad man laver og hvorfor. Det klæder en godt på, til når man skal træne selv igen. Jeg vil klart anbefale Simon, hvis man overvejer et personligt træningsforløb.

Min Træner

Book din samtale her

Book Min Træner til en gratis og uforpligtende samtale, som indeholder behovsanalyse, screening og anbefaling.

Ring eller book samtalen nedenfor, så vender vi tilbage til dig inden for 6 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Min Træner

Munkebjergvænget 62, 5230 Odense M

Klik her for rutevejledning

CVR: 43928902

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 23 53 61

E-mail: mintraener@gmail.com

Telefontider

Mandag - fredag: 05.00 - 21.00

Lørdag og søndag efter aftale.