Landsdækkende online og i Odense personligt

Invester i dig selv

Min Træner hjælper dig med smerter, vægttab, kost og adfærd så du kan opnå den krop du vil.

Vi har garanti på resultater

Få gode resultater på dit forløb eller få pengene tilbage.

Ofte stillede spørgsmål

Når du har klikket dig ind på dette spørgsmål, så gætter vi på, at det er fordi, at du er nysgerrig på at vide mere om, hvad et vægttab koster. Lidt kækt, men ikke helt ved siden af, så er det jo egentlig op til dig selv, hvad og hvor meget et vægttab for dig skal koste.

Et ønske om et vægttab kan starte mange steder i os hver især, men oftest relaterer det sig til, at vi ikke kan lide det, som vi ser i spejlet, at vi ikke har det godt i egen krop og/eller at tøjet strammer de forkerte steder, så derfor ’nu skal det være’.

Prisen afhænger helt af, hvad du kommer med. Dvs. hvor motiveret er du, hvordan er din hverdag, hvilket bevægemønster og aktivitetsniveau har du, og hvor meget ønsker du virkelig, at forandre dig. De fleste af vores klienter kommer med ønsket om at tabe alt fra 5-50 kg.

Et eksempel på et samarbejde med os kan være, at vi mødes og du bliver guidet og trænet igennem to gange om ugen og så træner du på egen hånd én til to gange om ugen. Sådan et forløb kan vare fra otte uger og frem. Prisen starter typisk fra 4.000 kr. pr. måned.

En personlig træner hos Min Træner er repræsenteret af enten Simon eller Leyla, som begge ejer firmaet. Personlig træning har ikke en fast eller generel pris, men afhænger af dig, dine ønsker, drømme og mål. Mange af vores klienter kommer med forskellige mål og drømme, og nogle vælger at arbejde med flere mål på én gang, hvor andre gerne vil fokusere på et mål af gangen. Det er helt op til dig, og ud fra, hvad der giver allerbedst mening både ift. tiden og evt. også økonomien. Én personlig træningssession koster 680 kr., men i et forløb kan den koste fra 450 kr. Lad os tage en snak sammen, og se, hvad vi kan gøre for lige præcis dig og din drøm om forandring.

Mange mennesker drømmer om at have det bedre i egen krop og i livet. Desværre går mange rundt og udnytter ikke deres eget potentiale fordi der er ’noget’, som holder en tilbage. Hvad det ’noget’ er, er meget individuelt og nogle ved ikke engang, hvad der skal til for at arbejde med det. Gennem samarbejdet med en coach, kan vi gennem samtale, walk and talk og evt. også træning spore os ind på, hvad der bor i dig, og hvordan vi finder frem til det, som gør dig glad i dit liv. Vores trivsel, hver især, afhænger af, hvem du er og det liv, som du lever. Vi ved dog, at trivslen bevist øges, gennem træning og stimuli af hjernen og nervecentret, når kroppen aktiveres og hormoner frigives f.eks. gennem træning og fokus på en sund livsstil. Hvad holder dig tilbage fra at øge din trivsel og blive (endnu mere) glad i livet?

  • Vi tilbyder online coaching, hvor vi kan ’træne’ sammen, hvor du har ugentlig check in og vi følger dig på tæt hold, så du hele tiden har følelsen af, at vi er ’lige der’, når du har brug for det.

  • Vi tilbyder personlig træning, hvor vi træner sammen i Odense, og hvor vi er ved siden af dig gennem alle træningerne.

  • Fælles for et samarbejde er, at vi forventer, at du er ærlig overfor os, så vi kan hjælpe dig på bedste vis – også de dage, hvor du ikke er på toppen eller føler dig demotiveret og har allermest lyst til at give op. Et samarbejde med os, er virkelig et SAMarbejde. Vi gør det her SAMMEN! Du er ikke alene, og vi vil støtte dig så godt, som vi kan i din proces og personlige udvikling.

Når du vælger at have et forløb hos Min Træner, tilbyder vi dig en resultatgaranti – eller pengene tilbage. Dette betyder, at vi gennem vores samarbejde garanterer dig, at vi indfrier de realistiske mål, som vi sammen har sat os. Det er et krav, at du som klient tager ansvaret for ærligt at overholde de aftaler og planer, som vi tilrettelægger til dig med afsæt i dig, din historik, hverdag og mål.

Når du indgår samarbejde med MinTræner skriver du under på følgende skriv:
Resultatgarantien er omfattet af dit forløbs varighed og defineres ud fra følgende: ”Vi tilbyder garanti for resultater – få resultater på dit forløb eller få pengene tilbage”. Det forudsættes, at planer, herunder kost- og træningsplaner, overholdes samt at klienten samarbejder og ærligt indgår i et tillidsfuldt samarbejde.

Når vi har samarbejde gennem online coaching, så er der forskellige faktorer, der er væsentlige. Disse faktorer varierer dog fra person til person og ift. livsstil, mål osv. Men én ting er dog sikkert; vi har løbende kontakt og vi ringer sammen min. én gang om ugen, hvor vi laver check in og taler om, hvordan det går, hvor der evt. skal justeres osv. Selvom det er online coaching, er det vores ønske, at du føler, at vi stadig er tæt på dig.

Personlig træning foregår i lokaler i Odense C, hvor vi mødes fysisk og træner sammen. Dvs. at vi, enten Simon eller Leyla, guider dig igennem en træning, hvor vi udfordrer dig og skaber nogle trygge, lærerige og sjove træninger sammen med dig. Træningen kan både være med fokus på styrketræning og/eller cardio alt efter dit behov og ønske. Vi tilpasser altid træningen til dig og dine mål.

Min Træner er repræsenteret af Simon og Leyla, som begge er internationalt certificeret og uddannet personlige træner, kostvejleder og Health coach fra Trænerakademiet DK. Vi brænder for at arbejde med mennesker, og når du møder os, så vil du helt sikkert opleve, at vi stræber efter at møde dig præcis, hvor du er og forsøge at forstå, hvem, hvorfor og hvordan du gerne vil arbejde dig frem til dit mål og ønske om forandring, og hvor vi så kan støtte, motivere og hjælpe dig på bedste vis.

Vi har gennem tiden arbejdet med mange forskellige klienter, som kommer med mange typer af smerter og skader. Det kan være tennisalbue, mussearm, diskusprolaps, skulder- og nakkesmerter, rygproblemer, knæproblemer, ondt i hoften, hoftedysplasi osv.

Vi er ikke fysioterapeuter eller skadesbehandlere, men vi kender kroppens fysiologi og anatomi og vi ved, at mange af de udfordringer, som vi går med oftest kan forbedres gennem korrekt udførte bevægelser, herunder styrketræning – og det er vi eksperter i.

Både Simon og Leyla er internationalt certificeret og uddannet personlige træner, kostvejleder og Health coach fra Trænerakademiet DK. Vi har begge hver især været igennem en stor personlig fysisk forandring og forstår virkelig, hvad det vil sige at udnytte sin krops potentiale og indfri den drøm, som man har.

Udover personlig erfaring og certificeringer, så har vi begge også praktisk erfaring med klienter på gulvet og har begge haft mange timers personlig træning med klienter.

Kort sagt: alle typer mennesker, som gerne vil forandre sig og investere i sin krop; ung som gammel, rig som fattig, slank som overvægtig, slap som stærk og undervægtig som overvægtig. Vi har virkelig arbejdet med mange forskellige, skønne mennesker, som alle har haft det til fælles, at de alle hver især gerne vil forandre sig og optimere sit eget jeg.

Som vi også gennemgår under punktet ’ Hvad er resultatgaranti?’, så ja, så får du pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds med samarbejdet. Dvs., hvis du, forudsat, at planer herunder kost- og træningsplaner, er overholdt, ikke har skabt nogen forandring, så giver vi dig pengene tilbage på forløbet.

Det er svært at sige, da det afhænger meget af både dig, dine mål, drømme og bestemt også din egen indsats. Vi lover dig dog, at hvis du gør, som vi aftaler og følger planen, så virker den altid. Vores fornemmeste opgave er, at sikre os at du får den rette støtte, motivation og viden med på din vej, så du kan skabe resultater i forløbet, men også efterfølgende, når du er på egen hånd igen.

Personlig træning hos os foregår ud fra dit bevægelsesmønster og med hensyn til dit mål, din krop, men også din hverdag. Det er vigtigt for os, at du lærer din krop at kende og lærer at udføre øvelserne korrekt og optimalt, så du efter endt forløb, kan stå på egne ben med et inspirerende og motiverende sortiment af øvelser og tilgange til din træning. Når du træner sammen med os, så har vi en forventning om, at samarbejdet først og fremmest tager afsæt i et tillidsfuldt og ærligt samarbejde. På denne måde har vi de bedste forudsætninger for at støtte, guide og hjælpe dig på bedste vis. Vi stræber altid efter at møde dig i øjenhøjde uanset, hvilken dag, det er og vi arbejder altid ud fra, hvordan du har det, og hvad dit mål er.