Landsdækkende online og i Odense personligt

Invester i dig selv

Min Træner hjælper dig med at nå dine mål. Vi har fokus på smerter, vægttab, kost og adfærd.

Vi hjælper dig

Vi brænder for at hjælpe dig til at nå dine mål og ønsker, så du lever i den krop, du drømmer om.

Pakkeløsninger

Uanset om vi ses fysisk 1:1, i hold eller online, så er vi klar med en løsning til dig, der giver mening

Ny livsstil
Oplev en tilpasset proces, der matcher dine behov og inspirerer dig på vejen til en ny livsstil.

Vi har garanti på resultater

Få gode resultater på dit forløb eller få pengene tilbage.

Se vores pakkeløsninger her

Personlig træning som pakkeløsning – Eksempler findes herunder

Vi mødes face-to-face i træningscentret i SHC, Ejlskovsgade 11 5000 Odense C.

Når du vælger et personligt forløb hos os, så mødes du fysisk med Simon. Vi guider dig igennem dit personlige tilpasset træningsprogram, som du også kan træne efter, når du træner alene. Fordelen ved at mødes 1:1 er, at vi kan hjælpe dig til at optimere og justere din træningsstil, når vi er fysisk ved siden af dig.

1 session

670 kr pr. træning

8x2 sessions

2 måneder

Fra 3.999 kr. pr. måned

Total: 7.999 kr

16x2

4 måneder

fra 3.749 kr. pr. måned

Total: 14.999 kr

Bootcamps som pakkeløsning

Når vi afholder bootcamp, så er I flere, der træner sammen på én gang. Så, hvis du vil tage dine venner, kollegaer eller nogle helt tredje med under armen til træning, er denne løsning oplagt til jer. Det er til jer, som har en fælles mission og et fælles mål om evt. vægttab eller muskelopbygning.

Det er et sjovere alternativ, når man er flere, det er billigere og det er nemmere at motivere hinanden til at præstere sit ypperste.

8 sessions

fra 2.000 kr. pr. person

250 kr. pr. session

Total: 5.700 kr pr. person

16 sessions

fra 2.680 kr. pr. person

230 kr. pr. session

Total: 3.800 kr pr. person

24 sessions

fra 4.080 kr. pr. person

170 kr. pr. session

Total: 5.700 kr pr. person

Online forløb som pakkeløsning

Når du køber et online forløb hos Min Træner, ringer vi sammen over telefonen eller Facetime – det er helt op til dig. I et online forløb, har vi fokus på din selvdisciplin, da dette kræver mere af dig end et fysisk forløb. Vi støtter og motiverer dig hele vejen og justerer din kostplan og dit træningsprogram, hvis behovet er der.

Online forløb

Uden binding. Opsigelse fra måned til måned.

999 kr pr måned

Hos min træner

Alle vores forløb er uden oprettelsesgebyr og uden krav om depositum. Vores træning foregår hos SHC i Odense, hvor du kan parkere gratis.

Fokus er på dig

Vores mål er at støtte dig i at udnytte dit fulde potentiale og få balance i din krop.  Et forløb er personligt, så det skaber de resultater, du har brug for!

Vi tilbyder afdragsordning

Et forløb hos os, er en investering i dig selv. Du lærer at bevæge dig efter din krop.

Sammen stræber vi efter at skabe en forandring, der indfrier dine mål og ønsker – det skal ikke gå udover pengepungen.

Derfor kan du vælge, at afdrage dit forløb med månedlig betaling.

Få en gratis behovsanalyse og screening

Opdag, hvordan vi sammen kan forbedre dit liv
Mikael Jørgensen
Mikael Jørgensen
2024-04-03
Super varm anbefaling af både Simon og Leyla. Jeg var så heldig at opleve dem begge, og de er meget nærværende i træningen + opmærksomme på alt det rundt om (søvn, kost, mentalt). Fedt forløb som har gjort træning mere spiseligt og forståeligt for en som er ny i gamet. Kæmpe value for money 🥳
Karla Kjeldmark
Karla Kjeldmark
2024-03-08
Min Træner skal have kæmpe ros for deres profesionelle arbejde, støtte, hjælp og for deres viden om træning, kostplan og det mentale. Jeg har haft kæmpe gavn af forløbet! Jeg har mindre ondt i kroppen til daglig, er blevet stærkere fysisk og mentalt! Også har jeg tabt mig! Det har været en fantastisk rejse på 8 uger, som jeg bestemt ikke er færdig med og er klar med nye mål🙌🏼 Kosten har været vild lækker, hurtige retter og overskuelig! Det er perfekt med en familie på 5! Det er den bedste investering jeg har gjort for mig selv og ikke mindst for min krop! Bedste anbefalinger herfra🙌🏼 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kai Kjeldmark
Kai Kjeldmark
2024-03-08
“Min træner” har været yderst profesionelle hele vejen igennem fra den 1. kontakt og igennem det 2x8 ugers forløb jeg har været på. Simon har haft stor forståelse for mine behov og ønsker, til kostplanens indhold og opbygning, således den også fungere for resten af familien, samt planlægning og udførelse af træningerne, der har været udfordrende (og meget udfordrende på de helst rigtige tidspunkter) sjove, lærerige og tilpasset mit niveau og erfaring. Der har været rigtig god progression, af diverse øvelser igennem forløbet, således at jeg tilsidst har kunne udføre stører og sværere øvelser. God feedback på det ugentlige check-in med masser af konstruktiv motivation. Jeg havde som mål med forløbet, at tabe mig, samt få en stærkere krop der kan holde mange år endnu, uden smerter. Og det mål er godt i gang med at blive indfriet. Som bonus er mine løbetider også blevet forbedret undervejs. Jeg havde endvidere ikke den store erfaring, eller forventning med styrketræning og kostplan, men det fungere godt med Simon fra “Min træner” der gør det sjovt, nemt, overskueligt og ligefrem noget jeg har set frem til, når jeg skulle ned og træne med ham. Denne “investering” i mig selv har været alle pengene værd, og noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg giver mine bedste anbefalinger af “Min Træner”⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Christian Hansen
Christian Hansen
2024-02-19
Mit forløb har været noget for sig da jeg snakkede med Simon første gang tænkte jeg at det var en uoverskuelig opgave. Men efter de første par træninger hvor kosten var kommet på plads og træningen var blevet bedre der kan jeg begynde at se forskel. Simon har været den helt rigtige støtte/træner til mig han forstår at tilpasse sig til den enkelte og selv imens han er professionel så kan vi stadi også have det sjovt. Jeg satte mig for et kæmpe mål på 40 kg på langt sigt og i de 8 uger jeg har haft med Simon har jeg smidt 12.2 kg hvis ikke det siger noget om at ham man har som træner så ved jeg ikke hva gør kan kun varmt anbefale Simon.
Mette Madsen
Mette Madsen
2024-02-08
Mit forløb er gået over alt forventning. Efter graviditet skulle jeg af med de sidste kilo, og ønskede en stærkere ryg. Jeg har både tabt mig, fået stærkere ryg, blivet mere glad, og fået ryg/skuldre rettet op! Simon er en meget dygtig træner og health coach der både har støttet, motiveret, presset mig og været fleksibel ifht. trænings tidpunkter så det kunne passe med ens arbejde. Kan kun anbefale et forløb med ham, har lært rigtigt meget på kun få uger!
Danni Røschmann
Danni Røschmann
2024-02-03
Jeg har kendt Simon i mange år og han har om nogen gennemgået fysiske såvel som mentale udviklinger igennem livet. Hvilket giver ham nogle unikke redskaber til at arbejde med folk og forstå processen, hvad enten det handler om vægttab, muskelopbygning eller det mentale aspekt. Så har Simon min største anbefaling og kan hjælpe dig til at blive den bedste version af dig selv!
Marlene Martinu
Marlene Martinu
2024-01-16
Min Træner, Simon Nielsen, har klart været den motiverende faktor til at tage i træningscenter kl. 6 om morgenen. Det var vigtigt for mig at finde en træner der har fokus på mine skavanker, så de ikke bliver værre - da de højst sandsynligt aldrig forsvinder. Efter 16 uger har jeg fået styrke, mere balance i kroppen og ikke mindst lyst til at fortsætte på egen hånd. Viser det sig, mod al forventning, at jeg ikke kommer afsted tager jeg 16 uger mere!
Lauge Stendahl Johansen
Lauge Stendahl Johansen
2024-01-13
Jeg kan kun anbefale Simon fra Min Træner som personlig træner. God fokus på at få den rigtige teknik og intensitet med respekt for mine særheder.
Dalila Ademović Batur
Dalila Ademović Batur
2024-01-13
Tusind tak for intet mindre end et fantastisk træningsforløb til Leyla. ❤️ Det har været nogle intense træningssessioner, vi har haft sammen. Kvaliteten af træningen var altid i top, og Leyla formåede altid at få det maksimale ud af de sessioner, vi havde sammen ved bl.a. at presse mig til at give mig maksimalt. Leyla havde en stor viden og forståelse om kroppen, muskler, smerter, kost mv. men ligeledes om psyken, og det synes jeg var fantastisk; hun formåede virkelig at se hele mennesket og støtte mig der, hvor jeg havde brug for det! Alle mine varmeste anbefalinger, og hvem ved, måske snupper jeg et træningsforløb hos Leyla igen ❤️
Jakob Brunbjerg
Jakob Brunbjerg
2024-01-10
Anmeldelse af træningsforløb 2023 2023 blev et år, med nye drømme og ny motivation. Der skulle en livsstilsændring til! Heldigvis for mig, (og flere), var det også det år, mintræner.dk reklamerede på Facebook om træningsforløb på Samsø! 🎉🎇 For at gøre det kort, så var det den bedste beslutning jeg endnu har gjort mig, at indgå et samarbejde med mintræner.dk. Selvfølgelig for min fysiske, men i den grad også, for min mentale sundhed! Simon er skarp, motiverende, sprængfyldt med humor og humør, samt virkelig dygtig og passioneret i sit arbejde! Efter 3 måneders forløb, kan jeg takke ham for følgende: - Ikke flere daglige begrænsende smerter i ryg, skulder og knæ! - Ikke længere være afhængig af smertestillende medicin, for at klare hverdagen! - Generel god forståelse for styrketræning og kost. - Vægttab - Drastisk livsstilsændring! Det var ordene (jeg lovede jo at gøre det kort😏😉) Tak til holdet bag mintræner.dk for samarbejdet, håber mange flere vil bruge denne fantastiske mulighed fremover 🙌