Landsdækkende online og i Odense personligt

Invester i dig selv

Min Træner hjælper dig med at nå dine mål. Jeg har fokus på smerter, vægttab, kost og adfærd.

Jeg hjælper dig

Jeg brænder for at hjælpe dig til at nå dine mål og ønsker, så du lever i den krop, du drømmer om.

Pakkeløsninger

Uanset om vi ses fysisk 1:1, i hold eller online, så er jeg klar med en løsning til dig, der giver mening

Ny livsstil
Oplev en tilpasset proces, der matcher dine behov og inspirerer dig på vejen til en ny livsstil.

Jeg har garanti på resultater

Få gode resultater på dit forløb eller få pengene tilbage.

Se pakkeløsninger her

Personlig træning som pakkeløsning – Eksempler findes herunder

Vi mødes face-to-face i træningscentret i AGYM, Ejlskovsgade 11 5000 Odense C.

Når du vælger et personligt forløb hos mig, Simon, så mødes vi fysisk. Jeg guider dig igennem dit personlige tilpasset træningsprogram, som du også kan træne efter, når du træner alene. Fordelen ved at mødes 1:1 er, at jeg kan hjælpe dig til at optimere og justere din træningsstil, når jeg er fysisk ved siden af dig.

1 session

670 kr. pr. træning

8x2 sessions

Total: 8.499 kr.

16x2
sessions

Total: 15.999 kr.

Bootcamps som pakkeløsning

Når jeg afholder bootcamp, så er I flere, der træner sammen på én gang. Så, hvis du vil tage dine venner, kollegaer eller nogle helt tredje med under armen til træning, er denne løsning oplagt til jer. Det er til jer, som har en fælles mission og et fælles mål om evt. vægttab eller muskelopbygning.

Det er et sjovere alternativ, når man er flere, det er billigere og det er nemmere at motivere hinanden til at præstere sit ypperste. Nedenfor kan du se et eksempel på, hvordan sessionerne kan bruges i f.eks. 8 uger.

8 sessions

Total: 2.000 kr. pr. person

16 sessions

Total: 3.680 kr. pr. person

24 sessions

Total: 4.080 kr. pr. person

Online forløb som pakkeløsning

Når du køber et online forløb hos Min Træner, ringer vi sammen over telefonen eller Facetime – det er helt op til dig. I et online forløb, har vi fokus på din selvdisciplin, da dette kræver mere af dig end et fysisk forløb. Jeg støtter og motiverer dig hele vejen og justerer din kostplan og dit træningsprogram, hvis behovet er der.

Online forløb

Uden binding. Opsigelse fra måned til måned.

999 kr. pr måned

Online forløb inkl. én personlig session – 1.299 kr. pr. måned

Hos min træner

Alle forløb er uden oprettelsesgebyr og uden krav om depositum. Vores træning foregår hos AGYM i Odense, hvor du kan parkere gratis.

Fokus er på dig

Mit mål er at støtte dig i at udnytte dit fulde potentiale og få balance i din krop. Et forløb er personligt, så det skaber de resultater, du har brugt for!

Jeg tilbyder afdragsordning

Et forløb hos mig, er en investering i dig selv. Du lærer at bevæge dig efter din krop.

Sammen stræber vi efter at skabe en forandring, der indfrier dine mål og ønsker – det skal ikke gå udover pengepungen.

Derfor kan du vælge, at afdrage dit forløb med månedlig betaling.

Få en gratis behovsanalyse og screening

Opdag, hvordan vi sammen kan forbedre dit liv
Hannah
Hannah
2024-06-01
Trustindex verificerer, at den oprindelige kilde til anmeldelsen er Google.
I februar startede jeg mit allerførste træningsforløb på 4 måneder, og jeg havde glæden af at gøre det med sødeste Leyla. Jeg havde absolut ingen erfaring med træning inden jeg startede, men mit mål var at smide fedt og opbygge muskel, samt føle mig tryg i at træne alene. Allerede fra første dag følte jeg mig i trygge hænder hos Leyla, der efter vores indledende møder lavede en kost- og træningsplan der passede ind i min hverdag som studerende. Hun sørgede for jeg fik kendskab til maskinerne, så jeg følte mig tryg når jeg trænede alene, og så var hun super god til at forklare, hvorfor vi netop lavede de øvelser vi gjorde, så jeg også fik min egen viden og forståelse for det. Man kunne virkelig mærke at man var i professionelle hænder. Hun stod altid til rådighed hvis jeg havde spørgsmål, eller ville justere noget i programmet/kostplanen. Det nok vigtigste for mig var, at vi altid havde det sjovt til træningerne, da vores gode kemi gjorde træningerne ekstra motiverende. Selvom det var hårdt, var jeg altid glad efter en træning med Leyla. Jeg kan virkelig anbefale alle, der står og gerne vil lave en livsstilsændring, at få et forløb. Ikke nok med, at jeg har nået mine personlige træningsmål, har jeg også fået en fantastisk og lærerig oplevelse, som jeg fortsat gør brug af i dag.
Henrik Alexander Mamsen
Henrik Alexander Mamsen
2024-05-26
Trustindex verificerer, at den oprindelige kilde til anmeldelsen er Google.
Simon fortjener langt flere stjerne end det er muligt at give. Jeg kom til simon med et ønske om vægttab og at få hjælp til min soyemand syndrom jeg er faldet en del sammen trods mine 45 år. jeg har været igang hos min træner og Simon i lidt over en måned, og allerede nu er jeg 4 cm mere oprejst, har fået styr på min rygsøjle gigt og selv om vægten ikke er vildt forandret, er jeg fuld ud tilfreds da jeg er blevet færre cm de rigtige steder. Selvom et forløb koster en smule ligge han bestemt ikke i den dyre ende, og man plejer at sige at kvalitet og pris følges af, må bare konstantere at her får man væsentlig mere kvalitet for pengene, jeg fortryder ikke jeg kører fra Kolding og til Odense 2 gange i ugen.
Tibor Földesi
Tibor Földesi
2024-05-23
Trustindex verificerer, at den oprindelige kilde til anmeldelsen er Google.
I trained with Simon for 6 months and he helped me to achieve significant weight decrease and pushed me to train harder than ever before. He is very flexible with scheduling the training sessions and with the provided meal and training plans, getting used to regular exercise didn't feel like a burden. He has my highest recommendation!
Michael Stick
Michael Stick
2024-05-23
Trustindex verificerer, at den oprindelige kilde til anmeldelsen er Google.
Jeg vil gerne dele min taknemmelighed og beundring for Min Træner, som har spillet en afgørende rolle i min rejse mod bedring og velvære. Efter en alvorlig ulykke i 2005 hvor jeg brækkede ryggen, led jeg af vedvarende rygsmerter som sundhedsvæsenet ikke kunne lindre. Deres eneste løsning var stærk smertestillende medicin, hvilket kun gjorde min hverdag værre. Da jeg begyndte mit forløb med Min Træner, havde jeg næsten opgivet håbet om nogensinde at blive smertefri. Men igennem en kombination af skræddersyede træningsprogrammer og en dyb forståelse for min krops behov, har Min Træner formået at give mig en ny begyndelse. Ikke alene har min træner hjulpet mig fysisk, men min mentale sundhed er også blevet betydeligt forbedret. Jeg føler mig mere energisk, optimistisk og klar til at tage del i livet igen. Hvor jeg før isolerede mig på grund af smerter og ubehag, er jeg nu i stand til at deltage i sociale arrangementer og nyde tid med familie og venner. Det har gjort en verden til forskel for min livskvalitet. Derudover har jeg også opnået mit vægttabsmål, noget jeg har kæmpet med i mange år uden succes. Min træner har hjulpet mig med at finde en bæredygtig og effektiv måde at tabe vægt på, som passer til min livsstil og behov. Samlet set har Min Træner forandret mit liv til det bedre, og jeg ser nu fremtiden i et helt nyt, lysere perspektiv. Jeg kan ikke udtrykke nok, hvor meget dette forløb har betydet for mig, og jeg kan varmt anbefale Min Træner til enhver, der søger en vej ud af smerte, bedre mental sundhed og en sundere livsstil. Tak
Sonny Nielsen
Sonny Nielsen
2024-05-23
Trustindex verificerer, at den oprindelige kilde til anmeldelsen er Google.
Jeg har fuldført mit træningsforløb hos MinTræner med Simon, og jeg er utroligt tilfreds med resultaterne. Før jeg begyndte, led jeg af en knæskade, som påvirkede min dagligdag og begrænsede mine fysiske aktiviteter. Gennem forløbet har Simon skræddersyet et træningsprogram, der ikke kun har hjulpet mig med at komme mig over skaden, men også styrket mit knæ og min generelle fysik. En af de største fordele ved forløbet har været den mentale påvirkning. Træningen har givet mig en følelse af kontrol og velvære, og Simons motiverende tilgang har holdt mig engageret og fokuseret på mine mål. Jeg har også bemærket en positiv effekt på min vægt og kropssammensætning, hvilket har øget min selvtillid og energiniveau. Jeg har nået mine mål og føler mig bedre end nogensinde før.Jeg kan varmt anbefale MinTræner og Simon til alle, der søger professionel vejledning, uanset om det handler om skadesrehabilitering, vægttab eller generel træning. Det har været en fantastisk oplevelse, og jeg er dybt taknemmelig for den støtte og ekspertise, jeg har modtaget.
Morten Kronborg
Morten Kronborg
2024-05-20
Trustindex verificerer, at den oprindelige kilde til anmeldelsen er Google.
Jeg havde en super god oplevelse med Simon som træner! Trods min rimelige erfaring indenfor træning, gav Simon mig en anderledes, spændende og ikke mindst hård træning, med nye teknikker som klart bliver implementeret i mit videre forløb! Kæmpe anbefalelse til både nye og øvede her fra💪
Henrik jensen
Henrik jensen
2024-05-02
Trustindex verificerer, at den oprindelige kilde til anmeldelsen er Google.
Jeg har kendt Simon i nogen år nu , og han har hjulpet mig med træning og kost . Givet mig redskaber til vægttab, muskelopbygning . Noget der kræver lidt , når man vil gå fra overvægtig til skarp i min alder ..
Min træner
Min træner
2024-05-02
Trustindex verificerer, at den oprindelige kilde til anmeldelsen er Google.
Her vil jeg møde dig i øjenhøjde, så vi sammen kan lægge en personlig og målrettet plan for hvordan du måtte kunne komme dine smerter, skader eller vægttabs ønsker til livs. Det er min største passion at hjælpe netop dig, på bedst muligvis og give dig en sikker forståelse af hvorfor jeg gør som jeg gør, og hvorfor. Du vil nemlig blive udrustet på bedst muligvis til at kunne forsætte på egen hånd. Den bedste investering du kan gøre her i livet er, en investering i dig selv. - Min Træner
johnny skouw
johnny skouw
2024-05-01
Trustindex verificerer, at den oprindelige kilde til anmeldelsen er Google.
God oplevelse👌🏼 Fik i forbindelse med et trafikuheld, et piskesmæld i nakken. Det er bla med store og kroniske smerter i dagligdagen. Med hvad der deraf følger af manglende livskvalitet. Jeg har prøvet alle former for behandlere der findes. Jeg fik anbefalet Simon Nielsen, og gav det en chance. Det har jeg ikke fortrudt! Efter 1 besøg og 5 træninger, efter et nemt træningsprogram, lavet af Simon, kan jeg mærke fremgang i min nakke og området omkring den. Dalende stivhed, og mere bevægelighed. Jeg kan på det varmeste anbefale Simon. Ikke nok med, at behandlingen hjælper, er man også i de bedste hænder,hvad angår forståelse for dine udfordringer. Samtidig har Simon en bred viden, som jeg kan gøre nytte af. Tak for det!
Rick G. Mikkelsen
Rick G. Mikkelsen
2024-04-30
Trustindex verificerer, at den oprindelige kilde til anmeldelsen er Google.
Efter jeg tog kontakt til Simon har mine træninger været bedre, vi fandt en plan for min kost, der passer til mine behov og Simon er til rådighed hele dagen! Kæmpe+ maden kan laves til hele hjemmet. Min vægt er gået ned. Er glad for samarbejdet.