Landsdækkende online og i Odense personligt

Invester i dig selv

Min Træner hjælper dig med smerter, vægttab, kost og adfærd så du kan opnå den krop du vil.

Vi hjælper dig

Vi brænder for at hjælpe dig til at nå dine mål og ønsker, så du lever i den krop, du drømmer om.

Pakkeløsninger

Uanset om vi ses fysisk 1:1, i hold eller online, så er vi klar med en løsning til dig, der giver mening

Ny livsstil
Oplev en tilpasset proces, der matcher dine behov og inspirerer dig på vejen til en ny livsstil.

Vi har garanti på resultater

Få gode resultater på dit forløb eller få pengene tilbage.

Hos min træner

Vi tilbyder alle vores forløb uden oprettelsesgebyr og uden krav om depositum. Vores træning foregår hos SHC i Odense, hvor du kan parkere gratis.

Fokuseret på din velvære

Vores primære mål er at støtte dig i at finde velvære og harmoni i din krop. Vi skræddersyr et forløb så det skaber de resultater du har brug for!

Vi tilbyder afdragsordning

Når du køber et forløb hos os, så investerer du i dig selv for livet.

​Sammen stræber vi efter at skabe en forandring, der indfrier dine mål og ønsker – det skal ikke gå udover pengepungen.

Derfor kan du vælge, at afdrage dit forløb med månedlig betaling.

Se vores pakkeløsninger her

Personlig træning som pakkeløsning – Eksempler findes herunder

Vi mødes face-to-face i træningscentret i SHC, Ejlskovsgade 11 5000 Odense C.

Når du vælger et personligt forløb hos os, så mødes du fysisk med enten Simon eller Leyla. Vi guider dig igennem dit personligt tilpasset træningsprogram, som du også kan træne efter, når du træner alene. Fordelen ved at mødes 1:1 er, at vi kan hjælpe dig til at optimere og justere din træningsstil, når vi er fysisk ved siden af dig.​

1 Session

670 kr pr. træning

8x2 træninger 2 måneder

16 sessions

Fra 4.896 kr. pr. måned

Total: 9.792 kr

16x2 træninger 4 måneder

32 sessions

fra 4.400 kr. pr. måned

Total: 17.600 kr

Bootcamps som pakkeløsning

Når vi afholder bootcamp, så er I flere, der træner sammen på én gang. Så, hvis du vil tage dine venner, kollegaer eller nogle helt tredje med under armen til træning, er denne løsning oplagt til jer. Det er til jer, som har en fælles mission og et fælles mål om evt. vægttab eller muskelopbygning.

Det er et sjovere alternativ, når man er flere, det er billigere og det er nemmere at motivere hinanden til at præstere sit ypperste.

8 ugers forløb

Fra 1.900 kr. pr. måned

Total: 3.800 kr pr. person

12 ugers forløb

fra 1.900 kr. pr. måned

Total: 5.700 kr pr. person

Online forløb som pakkeløsning

Når du køber et online forløb hos Min Træner, ringer vi sammen over telefonen eller Facetime – det er helt op til dig. I et online forløb, har vi fokus på din selvdisciplin, da dette kræver mere af dig end et fysisk forløb. Vi støtter og motiverer dig hele vejen og justerer din kostplan og dit træningsprogram, hvis behovet er der.​

Online forløb

Uden binding og uden oprettelsesgebyr

1.050 kr pr måned

Få en gratis behovsanalyse og screening

Opdag, hvordan vi sammen kan forbedre dit liv
Marlene Martinu
Marlene Martinu
2024-01-16
Min Træner, Simon Nielsen, har klart været den motiverende faktor til at tage i træningscenter kl. 6 om morgenen. Det var vigtigt for mig at finde en træner der har fokus på mine skavanker, så de ikke bliver værre - da de højst sandsynligt aldrig forsvinder. Efter 16 uger har jeg fået styrke, mere balance i kroppen og ikke mindst lyst til at fortsætte på egen hånd. Viser det sig, mod al forventning, at jeg ikke kommer afsted tager jeg 16 uger mere!
Lauge Stendahl Johansen
Lauge Stendahl Johansen
2024-01-13
Jeg kan kun anbefale Simon fra Min Træner som personlig træner. God fokus på at få den rigtige teknik og intensitet med respekt for mine særheder.
Dalila Ademović Batur
Dalila Ademović Batur
2024-01-13
Tusind tak for intet mindre end et fantastisk træningsforløb til Leyla. ❤️ Det har været nogle intense træningssessioner, vi har haft sammen. Kvaliteten af træningen var altid i top, og Leyla formåede altid at få det maksimale ud af de sessioner, vi havde sammen ved bl.a. at presse mig til at give mig maksimalt. Leyla havde en stor viden og forståelse om kroppen, muskler, smerter, kost mv. men ligeledes om psyken, og det synes jeg var fantastisk; hun formåede virkelig at se hele mennesket og støtte mig der, hvor jeg havde brug for det! Alle mine varmeste anbefalinger, og hvem ved, måske snupper jeg et træningsforløb hos Leyla igen ❤️
Jakob Brunbjerg
Jakob Brunbjerg
2024-01-10
Anmeldelse af træningsforløb 2023 2023 blev et år, med nye drømme og ny motivation. Der skulle en livsstilsændring til! Heldigvis for mig, (og flere), var det også det år, mintræner.dk reklamerede på Facebook om træningsforløb på Samsø! 🎉🎇 For at gøre det kort, så var det den bedste beslutning jeg endnu har gjort mig, at indgå et samarbejde med mintræner.dk. Selvfølgelig for min fysiske, men i den grad også, for min mentale sundhed! Simon er skarp, motiverende, sprængfyldt med humor og humør, samt virkelig dygtig og passioneret i sit arbejde! Efter 3 måneders forløb, kan jeg takke ham for følgende: - Ikke flere daglige begrænsende smerter i ryg, skulder og knæ! - Ikke længere være afhængig af smertestillende medicin, for at klare hverdagen! - Generel god forståelse for styrketræning og kost. - Vægttab - Drastisk livsstilsændring! Det var ordene (jeg lovede jo at gøre det kort😏😉) Tak til holdet bag mintræner.dk for samarbejdet, håber mange flere vil bruge denne fantastiske mulighed fremover 🙌
Tommy Nguyen
Tommy Nguyen
2023-12-13
Fantastiske mennesker! Jeg har samarbejdet med dem i stk tid nu, og hver gang er der masser energi fra både Simon og Leyla. Hvis du eller I, har brug for personlig træning, kan jeg klart anbefale dem.
Michael Blidegn
Michael Blidegn
2023-11-15
Jeg har prøvet en personlig træningstime med Leyla. Jeg kan varmt anbefale hende som personlig træner. Hun er varm, venlig og ben hård! Man får virkelig gode teknikker til at lave korrekte øvelser og et flot træningsprogram. Det var top klasse og en varm anbefaling herfra.
Klaus Andersen
Klaus Andersen
2023-11-15
Jeg havde fornøjelsen af Personlig træning med Leyla idag. Det var en vildt god oplevelse. Man er ikke et øjeblik i tvivl om at man er i gode hænder. Leyla har virkelig styr på det. Korrekt løft og holdning under øvelser er alfa omega i træning. Alle disse ting har Leyla fuldt styr på. En time i Leyla selskab flyver afsted samtidig med man for max ud af sin træning. 5 × ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ her fra🥳
Heidi Arildslund
Heidi Arildslund
2023-11-15
Meget imødekommende, behagelig, dygtig og lyttende. Havde den fedeste træning i PG, hvor vi kom de ting igennem som var virkelig god for mig, samt hun pressede mig på en god måde. Fortæller hele tiden hvordan, og om man gjorde det rigtigt. Mega dygtig personlig træner... Glæder mig så meget til og komme igang med hendes program som er lavet til mig. Et stort tak fra mig. 🙏🌞☺️
I H (Draagedeh)
I H (Draagedeh)
2023-11-06
Jeg er halvvejs gennem et træningsforløb med Simon og det har allerede givet mærkbare resultater. Simon har et behageligt væsen og er særdeles dygtig til at motivere i anerkendelse af den individuelle klients grænser. Jeg kan varmt anbefale Simon som personlig træner. Det er så afgjort en af de bedste investeringer jeg har gjort for mig selv.
Sara Diamant Rasmussen
Sara Diamant Rasmussen
2023-11-05
Super energisk, imødekommende, smilende, venlig og professionel træner. Jeg har været meget tilfreds med mit forløb med Leyla som træner og er glad for de tilrettelagte træningsprogrammer som Leyla har lyttet specifikt til hvad jeg har ønsket at træne, så jeg kunne få det bedste ud af det og samtidig synes at træning er sjovt og motiverende. Jeg kan varmt anbefalde Leyla som personlig træner.